Festival “Ekrani i artit”

Sindi Metushi
29/05/2024
Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Ambasadën Italiane në Tiranë ka kënaqësinë të mbështesë Festivalin
“Ekrani i Artit” – Edicioni VI
 
Festivali do të mbahet në Shkodër nga data 5 deri më 9 qershor 2024, me shfaqje filmash nga regjisorë të mirënjohur, dokumentarë, si dhe me takime e performanca muzikore. Personalitete të shumta nga bota e artit shqiptar, italian dhe ndërkombëtar do të marrin pjesë në festivalin Ekrani i Artit, duke u bërë pjesë e prezantimeve, takimeve dhe debateve mbi tendencat e reja në video art.
Bashkangjitur programi i plotë i festivalit.
 

Më shumë