Festa e muzikës me Akademia “Hollywood” Tiranë

Sindi Metushi
20/06/2024

Në vitin e saj të 15të – Rockfest organizohet në rrugën Manol Konomi pranë Akademisë Hollywood
Ejani të dëgjoni grupet muzikore të studentëve dhe të festoni ditën ndërkombëtare me ne!

Më shumë