Klubi i Librit “Arratisje”

Sindi Metushi
20/06/2024

Takohemi për klubin e librit “Arratisje”! Merrni librin tuaj të radhës dhe ju mirëpresim për t’ju bashkuar diskutimit!

Me datë 22 qershor, ora 11:00!

Tek ambjentet e organizatës rinore “Përpjekje”.

Get on board 🚀

Më shumë