“Korça Moto and Rock Festival”

Sindi Metushi
20/06/2024

🔥Korça Moto and Rock Festival 🏍️🤟

➡️ 3 ditë fantastike me muzikë rock dhe performanca elektrizuese nga këngëtarët👇

🔥 Eugent Bushpepa
🔥 Rubin Kaso
🔥 Offchestra
🔥 Burn
🔥 Erina Seitllari

➡️ 21/22/23 QERSHOR

➡️ Bashkohuni me qindra fansa të rock-ut dhe përjetoni një fundjavë të paharrueshme me kombinimin e muzikës rock, adrenalinës së motorëve dhe atmosferës euforike vetëm në Korçë! 😎🔥

Më shumë