“HORIZON: AN AMERICAN SAGA – CHAPTER 1”, nga 27 qershori premierë në të gjitha kinematë Cineplexx

Sindi Metushi
27/06/2024

Kronika është një hapësirë ​​shumëplanëshe, 15-vjeçare e zgjerimit dhe vendosjes së Perëndimit Amerikan para dhe pas Luftës Civile.

Titulli origjinal Horizon: An American Saga

Filmi fillon 27.06.2024

Kohëzgjatja 3h 1m

Limiti i moshës o.A.

Versionet e disponueshme 2D

Shteti Viti USA 2024

Distributor Blitz

Orari :

Cineplexx TEG
E hënë –E dielë: 18:20; 21:00

Cineplexx QTU
E hënë – E dielë: 21:15

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Më shumë