Performanca teatrore “Arti” nga Los Torreznos në Teatrin Kombëtar

Sindi Metushi
27/06/2024

Ambasada e Mbretërisë së Spanjës në Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës & Inovacionit dhe Teatrin Kombëtar, kanë kënaqësinë t’ju mirëpresin për performancën teatrore:

#ARTI
nga Los Torreznos

🗓 28.06.2024 🕗 20:00
📍 Salla “Centrali 400”, arTurbina
🆓️ Hyrja e lirë (deri në kapacitet të plotë)

ℹ️ Los Torreznos (Jaime Vallaure dhe Rafael Lamata) janë një dyshe artistësh përfaqësues të artit performativ të lidhur me rrymat konceptuale që lidhen me punën e gjuhës dhe të jetës së përditshme. Ata kanë përfaqësuar Spanjën si artistë në Bienalen e Venecias 2007, si dhe në institucione të shumta ndërkombëtare si Palais de Tokyo në Paris, Fundação Serralves në Porto, CA2M, La Casa Encendida ose Muzeu Reina Sofía në Madrid.

Më shumë