Teatri “Shtëpia e re” në Teatrin Bylis, Fier

Sindi Metushi
08/07/2024

🎭 “𝐒𝐇𝐓Ë𝐏𝐈𝐀 𝐄 𝐑𝐄”🎭 | nga Odise Plaku
.
⚠️ 𝑷𝑹𝑬𝑴𝑰𝑬𝑹Ë 𝑨𝑩𝑺𝑶𝑳𝑼𝑻𝑬 ⚠️
📑 1️⃣1️⃣ & 1️⃣2️⃣ Korrik

📲Rezervo biletën🎫: 0699931181
.
.
Një dramë me regji të Aldi Hysotoçi që prek një temë delikate të ditëve të sotme, atë të hapjes së dosjeve të periudhës së diktaturës komuniste.

🎭Një dashuri që vihet në pikëpyetje për të ardhmen e saj.

🎭Të gjitha këto në lojën e një kasti aktorësh profesionistë dhe të dashur për publikun.
.

⏰️ 1️⃣9️⃣. 0️⃣0️⃣
🎫 Bileta: 3️⃣0️⃣0️⃣ lekë
📍 Teatri “Bylis”

Më shumë