Art

Koncert nga Orkestra Simfonike RTSH te TKOB

Sindi Metushi
08/07/2024

Orkestra Simfonike e RTSH-së, ju fton në koncertin:
PROFIL SOLISTIK, me rastin e 95-vjetorit të lindjes së kompozitorit Nikolla Zoraqi

Dirigjent, Zhani Ciko

Me pjesëmarrjen e mjeshtrave të interpretimit:
Tedi Papavrami – Violinist
Fatos Qerimaj – Klarinetist
Adelina Paloja – Soprano
Jonela Golemi – Flautiste
Suela Piciri – Violiniste

Programi:

1) Uvertura Nr. 3 “Heroike”
2) “Mall dashurije” – romancë
3) “Fishekzjarrët” Prelud për flaut
4) Koncert për orkestër dhome dhe violinë
5) “Nokturn”
6) Opera “Fundi i Golemëve” – Monologu i Marës
7) “Poemë” për violinë
8)“Kaba” Nr.1 për orkestër simfonike

12 korrik 2024
Ora 19.00
Salla e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit

Më shumë