“Raving Riviera” në Sarandë

Sindi Metushi
08/07/2024

Raving Riviera 🏄‍♂️ këtë 13 korrik 2024!!!
Këtë herë eventi do të organizohet nga @luxury_yachtlouis nga ora 18:00-23:59 (në bord)!!
📍Udhëtimi do të jetë nga qyteti i Sarandës në gjirin e Kakomesë një nga vendet më të njohura dhe më të bukura në jug të Shqipërisë kështu që kjo do të jetë mundësia më e mirë për t’u bashkuar në event vetëm duke blerë biletën dhe çmimi është 20€!!!
Dj/producenti ynë special do të zbresë nga varka me dridhjet elektronike:
@tektonmusic
@endricila
@tunes_by_flo
@fhox.16
Në varkë mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet si pije, lyerje trupi, ushqim 💙

Raving Riviera 🏄‍♂️ this 13th July 2024!!!
This time the event will be hosted by @luxury_yachtlouis from 18:00-23:59 (on board)!!
📍The trip will be from Saranda city to Kakome bay one of the mos popular and beautiful places in south Albania so this will be the best opportunity to join the event only buying the ticket and the price is 20€!!!
Our special dj/producer gonna take off the boat with the electronic vibes :
@tektonmusic
@endricila
@tunes_by_flo
@fhox.16
On boat you can find everything you need like drinks, body painting, food 💙

Më shumë