Art

Tirana Contemporary Theatre Festival me “Heshtja” nga Lulzim Zeqja dhe Krist Lleshi!

Sindi Metushi
08/07/2024

“Heshtja” na prin në një udhëtim mes dy botëve! Realiteti i luftës dhe indiferenca e pjesës tjeter! Nje grua dhe një burre e gjejnë veten në mes rrënojash dhe kuptojnë që bota e tyre është e shkatërruar! Kujtimet, emocionet dhe çdo gjë e tyre tashmë është e shkatërruar! A do ia dalin të ndërtojnë edhe një herë botën e tyre?

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë