Art

Psikologjia Shqiptare në Artet Pamore

Sindi Metushi
11/07/2024


NGA:
15 KORRIK 2024
PËR:
15 GUSHT 2024

“Psikologjia shqiptare në artet pamore” do të mbahet në Galerinë e Arteve FAB me vepra të artistëve më të shquar të gjysmës së dytë të shekullit të 20-të, të cilët kanë jetuar dhe krijuar në Tiranë. Pavarësisht nga vendlindja e tyre, do të ekspozohen edhe artistë nga Tirana, Durrësi, Kavaja, Kruja, Dibra, Rrogozhina dhe Mati.

Më shumë