Teatri “Mbretëreshat e klubit të natës” te Teatri Kombëtar Eksperimental K.Spahivogli, Tiranë

Sindi Metushi
11/07/2024

Mbretëreshat e klubit të natës

Nga ,Bruch‘- dhe Klaudja Piroli. Me Rexhina Ibro, Matia Llupa, Paolo Kadillari, Ina Kollçaku. Kontribuan
KUNTHUG, Lorenza Longhi, Valentin Masé.

Premierë: 22 Maj 2024, Ora 20:00

23–24 Maj 2024, Ora 20:00
29–31 Maj 2024, Ora 20:00
1–2 Qershor 2024, Ora 20:00

Dhe në “Prishtina International Festival” më:
25 Maj 2024, Ora 20:00

Aktori i mirënjohur Aleksandër Moisiu detyrohet të largohet nga Gjermania dhe vjen në Shqipëri ku nuk njihet nga askush. I mbetur pa para, detyrohet që ta rikrijojë veten artistikisht dhe në shoqëri. Thashethemet thonë që, pas disa përpjekjeve, ai hapi një klub nate me disa miq të rinj, ku vendosën në skenë një shfaqje shumë të suksesshme…

Më shumë