Turtle Fest 2024

Sindi Metushi
11/07/2024

NGA:
12 KORRIK 2024
DERI:
14 KORRIK 2024

Muzikë, kërcim, argëtim pafund me Partnerët Ndërkombëtarë të Muzikës. Edicioni i 11-të i sivjetmë i Turtle Fest do të mbahet nga data 12-14 korrik në plazhin e Drimadhës, Shqipëri në “Pepperon the beach”. Këtë vit Turtle Fest do të ketë 2 Skena: Skena kryesore dhe Skena Ditore

Më shumë