Teatri Kombëtar tashmë edhe me aktivitete online! Ja datat kur do të zhvillohen!

Silvia Tabaku
19/01/2022

Për shkak edhe të situatave të ndodhura së fundmi nga shtimi i rasteve të kastit të aktorëve të prekur me COVID-19, Teatri Kombëtar do të zhvillojë aktivitetet artistike on-line në faqen e tij zyrtare në Facebook këtë fundjavë, ku do të keni mundësinë të ndiqni:

Poezi nga Autorë Shqiptarë dhe të Huaj
21 JANAR | 19:00 | FACEBOOK LIVE

Duke Pritur Gobon | Lexim artistik
22 JANAR | ORA 19:00 | FACEBOOK LIVE
Pjesë e projektit – Netët e Leximit të Dramës Shqipe

Historia e Dramaturgjisë Shqiptare
| nga Prof. Josif Papagjoni
23 JANAR | ORA 19:00 | FACEBOOK LIVE
Pjesë e ciklit edukativ – Leksione për Teatrin

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Adresa:
Teatri Kombëtar
Rruga”Sami Frashëri”, Qendra “ArTurbina”, Tiranë

Më shumë