Carmen

Silvia Tabaku
15/02/2022

Rikthehet “Carmen”, produksioni operistik më i ndjekur i TKOBAP- së, në 10-të vitet e fundit.

Në datat 20, 22, 24 dhe 26 shkurt – ora 19:00.

Tashmë në skenën e re të TKOB, produksioni që ngjit në skenë 200 artistë, me një kast solistësh ndërkombëtarë dhe shqiptarë, ju mirëpret në 4-tër super shfaqje.

✅Biletat shiten në sportelin e TKOBAP, çdo ditë nga ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 – 20:00.

🔴 Mbajtja e maskës e detyrueshme gjatë gjithë shfaqjes.

Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë