SOLARDO

Silvia Tabaku
11/03/2022

Mark Richards dhe James Eliot, të njohur si Solardo, po vazhdojnë trashëgiminë e pasur të qytetit në muzikën House.

Adresa:
Folie Terrace
Rruga Murat Toptani

Më shumë