Performancë me valle popullore turke

Silvia Tabaku
29/06/2022

Ansambli Shtetëror i Valleve Popullore dhe Ansambli Shtetëror i Muzikës Popullore Moderne, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës dhe të Turizmit të Republikës së Turqisë, do të prezantojnë një shfaqje të përbashkët të quajtur “Ngjyrat e Turqisë: Perfomancë me Valle Popullore Shtetërore Turke”.

Shembujt më të dalluar të artit dhe të kulturës turke, të kërcimit dhe të muzikës do t’i prezantohen me entuziazëm dhe me një qasje bashkëkohore popullit shqiptar.

Kjo shfaqje synon të afrojë kombet përmes artit.

Ju mirëpresim në Sheshin Skënderbej!

Më shumë