Rikthehet përsëri në Tiranë “SWAG”!

Silvia Tabaku
02/09/2022

Kryebashkiaku Erion Veliaj ka postuar në facebook lajmin se “me datë 10 shtator mblidhemi te kolonat e sheshit “Italia” për të festuar artin, muzikën dhe stilin e rrugës në Swag me pjesëmarrjen e artistëve dhe Dj të njohur.

Vjen për herë të dyte në Tir❤️nën tonë 🙌🏼
Graffiti Art | Street Dancers | Hip Hop performers 🕺🏼💃🏼
📍Sheshi Italia
🗓 10 Shtator
Hyrja Falas

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë