Qendra Kulturore Tulla

Silvia Tabaku
08/03/2021

Qendra  kulturore Tulla është një qendër dedikuar aktiviteteve kulturore, edukative, menaxhimit të artit, etj. Në ambientet e saj organizohen tavolina të rrumbullakëta rreth kritikës së artit, kurimit artistik, seminare dhe aktivitete të ndryshme artistike – kulturore të çdo zhanri si dhe koncerte e ekspozita.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
tulla.tv

Adresa: Rruga Medar Shtylla, Tiranë

 

Info

Të tjera