Cineplexx Albania QTU

Silvia Tabaku
08/03/2021

Kinemaja e parë në Shqipëri me shtatë salla me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re të zërit Dolby Digital Surround System 7.1. Filmat me te fundit te animuara si dhe horror, aksion, komedi apo dhe shume te tjere gjenden ne sallat e kinemave te qendrat TEG dhe QTU.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa: Cineplexx QTU/Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Info

Të tjera

Galeri

COD

Silvia Tabaku