Galeria Kalo

Silvia Tabaku
08/03/2021

GALERIA KALO 1 ndodhet në bllokun e artit të qytetit të Tiranës disa hapa larg hyrjes së Parkut të Madh të Liqenit Artificial. Kjo galeri ekspozon punime të piktorëve shqiptarë dhe të huaj duke kontribuar edhe në promovimin e Shqipërisë nëpërmjet artit. Disa nga artistët të cilët ekspozojnë në këtë galeri janë të mirënjohur në Shqipëri por edhe jashtë kufijve të saj. Në këtë galeri ekspozohen në vazhdimesi vepra artistike pamore nga Koleksioni Kalo.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, Tirana

Info

Orari: E martë - e premte: 15.30 - 19.30/E shtunë - e dielë: 11.00 - 13.30 dhe 15.30 - 19.30

Të tjera