West Side Story

Silvia Tabaku
07/12/2021

Një përshtatje e muzikalit të vitit 1957, West Side Story tregon dashurinë e ndaluar dhe rivalitetin midis Jets dhe Sharks, dy bandave adoleshente, me prejardhje të ndryshme etnike.

Nga E hëna – E diel. Ora: 17:00,19:00, 19:15.
📍 Cineplexx TEG, Cineplexx QTU

Më shumë