Cineplexx Albania TEG

Silvia Tabaku
10/01/2022

Kinemaja e parë në Shqipëri me shtatë salla me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re të zërit Dolby Digital Surround System 7.1. Filmat me te fundit te animuara si dhe horror, aksion, komedi apo dhe shume te tjere gjenden ne sallat e kinemave te qendrat TEG dhe QTU.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa: Cineplexx TEG/Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Info

Të tjera