Art

La Boheme

Silvia Tabaku
09/12/2021

Rikthehet “La Boheme” opera e kompozitorit Giacomo Puccini. Katër shfaqje në skenën e re, e cila mirëpret 4-tër kaste të ndryshme artistësh shqiptarë dhe ndërkombëtarë, në 4-tër mbrëmje fantastike. Biletat do të fillojnë shitjen në spotelin e TKOB-së, në datën 6 dhjetor e do të vijojë çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00 – 20:00. Duke kërkuar mirëkuptimin tuaj, ju bëjmë me dije se në datat e shfaqjeve, biletaria mbyllet në orën 18:00 dhe hyrja e publikut do të kryhet prej ores 18:00 deri në orën 18:30. Pas orës 18:30 hyrja nuk do të jetë e mundur.
Faleminderit për mirëkuptimin dhe JU MIRËPRESIM!

  • 14,15,16 dhe 17 dhjetor
  • ora 18:30

Për më shumë informacion ndiqni:

Facebook

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë