Teatri i Metropolit

Silvia Tabaku
08/03/2021

Teatri i Metropolit përbën një skenë të hapur për të gjithë talentet e reja si regjisorë, aktorë, kostumografë, etj.  Në tërë aktivitetin dhe veprimtarinë e saj Qendra Kulturore Tirana mbështet vlerat e kulturës dhe të artit kombëtar, si dhe vlerat më të mira të kulturës dhe të artit botëror, për të ofruar edukim dhe argëtim për të gjitha shtresat dhe grupmoshat të shoqërisë.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook
+355 67 227 0668

Adresa: Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë 

Info

Të tjera