Christmas is Canceled

Silvia Tabaku
14/12/2021


Babai i Emës dhe “armikja” e saj nga gjimnazi nisin të frekuentohen, kështu që ajo nis misionin për ta ndarë çiftin e lumtur.

Nga E hëna – E diel: 15:30, 15:40, 17:15, 18:30, 20:40, 20:50.
📍 Cineplexx TEG, Cineplexx QTU

Më shumë