Spider-Man: No Way Home

Silvia Tabaku
14/12/2021

Për herë të parë në historinë kinematografike të Spider-Man, heroi ynë miqësor demaskohet dhe nuk është më në gjendje të ndajë jetën e tij normale nga rreziku i lartë i të qenit një Superhero. Kur ai kërkon ndihmë nga Doctor Strange, aksionet bëhen edhe më të rrezikshme, duke e detyruar atë të zbulojë se çfarë do të thotë me të vërtetë të jesh Spider-Man.

Nga E hëna – E diel: 13:00, 14:00, 16:00, 16:30, 17:00, 18:00, 18:45, 19:00, 20:00.
📍 Cineplexx TEG, Cineplexx QTU

Më shumë