Sylvester Stallone ka këshillat më të mira që mund të dëgjoni ndonjëherë për marrëdhëniet!

Anja Dervishi
15/12/2021

Aktori i njohur Sylvester Stallone është një njeri i respektuar në Hollywood dhe disa breza janë rritur duke parë filmat e tij hit dhe duke marrë frymëzim. Vajzat e tij së fundmi thanë se Stallone është si një guru i marrëdhënieve dhe ndonjëherë ai bëhet shumë këshillues kur bëhet fjalë për takimet. Këtu janë disa këshilla vërtet interesante që ai u dha vajzave të tij.

Vajzat e Stallone Sophia dhe Sistine ndanë disa nga këshillat e babait të tyre në një episod të podcast-it “Unwaxed”. Sophia tha se kur ajo po i tregonte nënës së saj për një takim që do të kishte këtë javë dhe babai i saj tha disa “këshilla të arta”.

Jini të durueshëm

Sophia tha:

Ai tha, “a mund të ndërhyj pak?” Ai po fliste për të qenë i durueshëm për të duhurin.

Si ju trajton

Mënyra se si djali ju trajton herët në një lidhje është vërtet një tregues se si do të jetë personaliteti i tij i përgjithshëm në marrëdhënie.

Pa presion

Vajza e Stallone tha gjithashtu se ajo u këshillua të mos i bëni presion vetes për të gjetur ‘të dyhurin’ shumë shpejt, pasi në fund të fundit është më e rëndësishme të gjesh dikë që është i duhuri për ty sesa të humbasësh kohën me personin e gabuar.

Ai tha se mund të jetë javën tjetër, ose mund të jetë kur të jeni 35 vjeç, por zgjidhni lumturinë dhe pajtueshmërinë e vërtetë në vend që të ndiqni kohën.

Ne zbuluam se këto këshilla ishin shumë të vlefshme dhe shpresojmë që ato t’ju ndihmojnë gjithashtu. Asnjëherë mos dilni me dikë nën presion dhe mbani mend se të gjithë meritojnë një partner të mirë.

Më shumë