THE MATRIX RESURRECTIONS

Silvia Tabaku
20/12/2021

Rikthimi në një botë me dy realitete paralele: i pari, jeta e përditshme; tjetri, ajo çfarë fshihet pas tij. Për të zbuluar nëse realiteti i tij është një konstruksion virtual, si dhe për të njohur veten e tij në të vërtetë, Z. Anderson (Keanu Reeves) do të duhet të zgjedhë të ndjekë edhe një herë lepurin e bardhë.

📍 Cineplexx TEG, Cineplexx QTU

E enjte — 20:00

Por jo vetëm kaq! Ditën e enjte, me datë 23 dhjetor, do të organizohet eventi ‘Premiere Night’ dedikuar filmit “The Matrix Resurrections”dhe do të ketë disa dhurata shpërblyese, pije në hyrje, foto dhe DJ.

Më shumë