BIGFOOT FAMILY

Silvia Tabaku
06/01/2022

Vazhdimi i “Son of Bigfoot”: Babai përdor famën e tij të re për të luftuar kundër një kompanie nafte në Alaskë, por kur ai zhduket, djali, nëna dhe një ari drejtohen në veri për ta shpëtuar.

Titulli origjinal:Bigfoot Family
Filmi fillon:06.01.2022
Zgjatja e filmit:89 Minuta
Shteti/Viti:BEL, FRA/2020
Lloji:Animacion, Familjar
Regjisori:Jérémie Degruson, Ben Stassen
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë-E premte 15:00; 15:50; 17:00
E shtunë- E diel 11:45; 12:45; 13:45; 14:45; 15:45; 16:45

Cineplexx QTU

E hënë-E premte 15:00; 15:50
E shtunë- E diel 12:00; 13:00; 15:00; 16:40

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë