SCREAM 5

Silvia Tabaku
11/01/2022

25 vite pas serive të vrasjeve në Woodsboro, shfaqet një vrasës i ri dhe Sidney Prescott duhet të kthehet të zbulojë të vërtetën.

Titulli origjinal:Scream
Filmi fillon:13.01.2022
Zgjatja e filmit:114 Minuta
Shteti/Viti:USA/2021
Lloji:Horror
Aktorë:Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Melissa Barrera, Mason Gooding
Regjisori:Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Distributori:Constantin Film

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë-E premte 15:00; 16:30; 17:30; 19:00; 20:00
E shtunë- E diel 15:00; 17:00; 18:00; 19:15; 20:15

Cineplexx QTU

E hënë-E premte 15:15; 17:15; 17:30; 19:00; 20:00
E shtunë- E diel 13:20; 15:45; 17:15; 18:00; 19:30; 20:15

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë