GJURMË PA SHENJË

Silvia Tabaku
24/01/2022

Historia e dashurisë mes një djali me emrin Maxim dhe vajzës me emrin Izabela. Nga dy botë të ndryshme. Maxi shkrimtar, një djalë me një botë e shpirt të pasur dhe Izabela, vajza e një deputeti i cili ishte i përfshirë në punë të pista i cili e kërcënon Maxin që të mos takohet e mos t’i afrohet më të bijës. Jeta e Maxim ndryshon. Ai futet në burg, i kërkohet që të ketë tjetër identitet dhe të jetojë jetën e dikujt tjetër. E gjithë kjo me kushtin që të mbronte jetën e të vëllait. Pas kësaj, Maxin nisin e përdorin për punët e tyre të pista, për larje hesapesh e në fund … i vrasin edhe vëllanë. Nga ky moment Maxi ndryshon. Ndryshon për keq, i erren sytë dhe vret këdo që i del para.

Titulli origjinal:Gjurmë pa shenjë
Filmi fillon:20.01.2022
Zgjatja e filmit:120 Minuta
Shteti/Viti:ALB/2021
Lloji:Aksion, Dramë, Romancë
Aktorë:Maxim Aladini, Enkelejda Fishekaj, Keisi Medini, Lorenc Kaja, Dritan Ajdini
Regjisori:Maxim Aladini
Distributori:AL Production

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë-E mërkurë 15:00; 17:40; 20:15

Cineplexx QTU

E hënë-E mërkurë 15:00; 17:40; 20:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë