NORM OF THE NORTH: KEYS TO THE KINGDOM

Silvia Tabaku
24/01/2022


Norm, ariu polar i sapo kurorëzuar si mbret, duhet të shpëtojë qytetin e New York dhe shtëpinë e tij. Por ai shndërrohet nga hero në keqbërës, kur akuzohet padrejtësisht për një krim të cilin nuk e ka kryer. Ai duhet të punojë me miqtë e tij për të pastruar emrin dhe për të shpëtuar mbretërinë e tij, në një ndeshje hockey, ku fituesi i merr të gjitha.

Titulli origjinal:Norm of the North: Keys to the Kingdom
Filmi fillon:20.01.2022
Zgjatja e filmit:91 Minuta
Shteti/Viti:IND, USA/2018
Lloji:6583, Komedi, Familjar
Aktorë:Andrew Toth, Cole Howard, Maya Kay
Regjisori:Tim Maltby, Richard Finn
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E martë -E mërkurë 15:00; 16:00

Cineplexx QTU

E martë -E mërkurë 15:00; 16:50

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë