MARRY ME

Silvia Tabaku
11/02/2022

Yjet e muzikës, Kat Valdez (J.LO) dhe Bastian (Maluma) do të martoheshin drejtpërdrejtë përpara një audience botërore fansash. Por kur Kat mëson shumë pak sekonda para premtimeve të saj, se Bastian e ka tradhëtuar, ajo vendos të martohet me Charlien (Owen Wilson), një të panjohur prej publikut.

Titulli origjinal:Marry Me
Filmi fillon:10.02.2022
Zgjatja e filmit:112 Minuta
Shteti/Viti:USA/2021
Lloji:Komedi, Romancë
Aktorë:Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley, Sarah Silverman
Regjisori:Kat Coiro

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë-E premte 15:45; 17:00; 18:00; 19:15; 20:15
E shtunë-E diel 14:45; 15:45; 17:00; 18:00; 19:15; 20:15

Cineplexx QTU

E hënë-E diel 15:45; 18:00; 19:15; 20:15

E shtunë 13:15; 15:45; 18:00; 19:15; 20:15

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë