MAYA THE BEE 3: THE GOLDEN ORB

Silvia Tabaku
11/02/2022

Kur Maya, një bletë e vogël kokëfortë, dhe miku i saj më i mirë Willi, shpëtojnë një princeshë milingonash, ata e gjejnë veten në mes të një beteje epike kundër insekteve që do t’i çojë në botë të reja të çuditshme dhe do të testojë miqësinë e tyre në kufijtë e saj.

Titulli origjinal:Maya the Bee 3: The Golden Orb
Filmi fillon:10.02.2022
Zgjatja e filmit:88 Minuta
Shteti/Viti:DEU/2021
Lloji:Animacion
Regjisori:Noel Cleary
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë-E premte 15:30; 16:30; 17:30
E shtunë 12:30; 13:30; 14:30; 15:30; 16:30; 17:30
E diel 12:15; 13:15; 14:15; 15:15; 16:15; 17:20

Cineplexx QTU

E hënë-E premte 15:30; 17:20
E shtunë 13:30; 14:35; 15:30; 17:20
E diel 12:00; 13:00; 13:50; 14:30; 15:10; 17:20

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë