UNCHARTED

Silvia Tabaku
17/02/2022

Historia në film vendoset përpara lojrave, ku aktori Tom Holland si personazhi Drake, tregon detaje nga njohja dhe miqësimi me Sully.

Titulli origjinal:Uncharted
Filmi fillon:17.02.2022
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Aksion, Aventure
Aktorë:Tom Holland, Mark Wahlberg, Tati Gabrielle, Antonio Banderas, Sophia Ali, Patricia Meeden, Sarah Petrick
Regjisori:Ruben Fleischer
Distributori:Continental film

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë-E premte 15:30; 17:00; 18:00; 20:20
E enjte- 15:20; 16:20; 17:30; 18:10; 20:00; 20:30
E shtunë-E diel 13:15; 14:40; 15:40; 17:00; 18:00; 20:20

Cineplexx QTU

E hënë-E premte 15:30; 18:00; 20:20
E enjte- 15:30; 17:50; 20:00
E shtunë-E diel 13:00; 15:30; 18:00; 20:20

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë