Dokumentari “Vjosa e Egër”

Silvia Tabaku
22/02/2022

EcoAlbania shfaq dokumentarin të mërkurën, dt. 23 shkurt 2022, ora 18:30, te Kinema Millennium, Tiranë.

Dokumentari “Vjosa e Egër” është një itinerar i pazakontë përgjatë luginës së lumit të fundit të egër në Evropë, ku ndërthuren magjia e natyrës, shkenca dhe trashëgimia etnokulturore në të njëjtën kohë.

Hyrja falas!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook 
Instagram
kinemamillennium.com

Adresa: Rruga Murat Toptani, Tiranë

Më shumë