Art

“Ti je melodia e shpirtit tënd”, një dokumentar në kuadër të javës së Shëndetit Mendor

Megi Daci
19/05/2023

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit mbështet fuqimisht ndërgjegjësimin e shoqërisë sonë, për kujdesin e shëndetit mendor!

“Ti je melodia e shpirtit tënd” është një dokumentar i krijuar me shumë pasion në kuadër të Javës së Shëndetit Mendor, që synon të informojë publikun e gjerë mbi problemet psikologjike në mënyrë shkencore, duke nxitur bashkëveprimin midis shkencës, letërsisë dhe artit.

Bazuar te rëndësia e Familjes së Shëndetshme, ky film do të prezantohet mbrëmjen e 20 majit, në Hollin Koncertor të TKOB-së, në 19:30.

Hyrja e lirë!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë