Portret i Pambaruar

Silvia Tabaku
19/03/2022

Arturi, piktor i suksesshëm, hap një ekspozitë në Itali. Piktura më e vlerësuar nga kritika; portreti i një vajze me titullin “Drita e Dashurisë”, që fsheh një dashuri të ndaluar në Shqipërinë komuniste. Në Shqipërinë e viteve ’80, një student i talentuar pikture dhe vajza e një diplomati italian do të luftojnë për dashurinë e tyre edhe kundër shtetit. Takimi pas shumë vjetësh para pikturës do t’i detyrojë Arturin dhe Klarën të përballen me historinë e tyre dhe ndjenjat për njëri-tjetrin.

Titulli origjinal:Portret i pambaruar
Filmi fillon:17.03.2022
Zgjatja e filmit:94 Minuta
Shteti/Viti:ALB, ITA/2019
Lloji:Dramë, Histori, Romancë
Aktorë:Remo Girone, Victoria Zinny, Beatrice Aiello, Anton Koldrinaj, Marta Gastini, Alfred Trebicka, Olta Daku, Guglielmo Radoja, Raimonda Bulku
Regjisori:Namik Ajazi
Distributori:Mediavision

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E mërkurë 19:45; 21:30
E shtunë – E diel 19:45; 21:30

Cineplexx QTU

E hënë – E mërkurë 15:40; 21:50
E shtunë – E diel 15:40; 21:50

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë