Dragon Rider

Silvia Tabaku
21/04/2022

Një dragua i ri i argjendtë bashkohet me një shpirt malor dhe një djalë jetim në një udhëtim nëpër Himalajet në kërkim të Skajit të Parajsës.

Titulli origjinal:Dragon Rider
Filmi fillon:21.04.2022
Zgjatja e filmit:91 Minuta
Shteti/Viti:BEL, DEU/2020
Lloji:Animacion, Aventure, Fantazi
Regjisori:Tomer Eshed
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E martë – E premte: 15:50; 17:40.
E shtunë – E dielë: 12:10; 13:15; 14:00; 15:50; 17:40.
E hënë: 14:00; 15:50; 17:40.

Cineplexx QTU

E martë – E premte: 15:15; 17:10.
E shtunë – E dielë: 13:00; 15:00; 17:00.
E hënë: 13:45; 15:00; 17:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë