Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Silvia Tabaku
05/05/2022

Dr. Stephen Strange bën një magji të ndaluar që hap derën e multiversit, duke përfshirë një version alternativ të tij, kërcënimi i të cilit për njerëzimin është shumë i madh për forcat e kombinuara të Strange, Wong dhe Wanda Maximoff.

Titulli origjinal:Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Filmi fillon:05.05.2022
Zgjatja e filmit:126 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Aksion, Aventure, Fantazi
Aktorë:Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor
Regjisori:Sam Raimi
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E martë – E premte: 15:30; 17:00; 18:00; 19:30; 20:30; 22:00.
E shtunë – E dielë: 12:00; 13:00; 14:30; 15:30; 17:00; 18:00; 19:30; 20:30; 22:00.
E hënë: 15:30; 17:00; 18:00; 19:30; 20:30; 22:00.

Cineplexx QTU

E martë – E premte: 14:45; 16:00; 17:00; 18:30; 19:30; 21:00; 22:00.
E shtunë – E dielë: 12:00; 14:30; 16:00; 17:00; 18:30; 19:30; 21:00; 22:00.
E hënë: 16:00; 17:00; 18:30; 19:30; 21:00; 22:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë