Operation Mincemeat

Silvia Tabaku
12/05/2022

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, dy oficerë të departamentit të inteligjencës përdorin një kufomë dhe letra false për të mposhtur trupat gjermane.

Titulli origjinal:Operation Mincemeat
Filmi fillon:12.05.2022
Zgjatja e filmit:128 Minuta
Shteti/Viti:USA/2021
Lloji:Dramë, Film lufte
Aktorë:Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald, Rufus Wright, Charlotte Hamblin
Regjisori:John Madden
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E martë – E premte: 16:15; 18:45; 21:15.
E shtunë – E dielë: 16:15; 18:45; 21:15.
E hënë: 16:15; 18:45; 21:15.

Cineplexx QTU

E martë – E premte: 17:00; 21:30.
E shtunë – E dielë: 17:00; 21:30.
E hënë: 17:00; 21:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë