SEDËR 2

Silvia Tabaku
12/05/2022

Roni Selimes i ndodhur në kushte të rënduara psikologjike për humbjen e djalit të tij, habitet kur sheh Sokolin “armikun” e tij të përbetuar që i vjen t’i ofrojë ndihmë duke i thënë se i kishte gjetur personat përgjegjës që qëndronin pas atentatit të bërë ndaj tyre 3 vite më parë. Duke lënë pas inatet e së shkuarës Roni vendos të braktisë jetën prej endacaku që kishte zgjedhur të bënte dhe pranon të bashkëpunojë me Sokolin. Në këtë rrugëtim të tyre do u duhet të përballen me shumë pabesira e intriga nga miqtë e tyre por veç kësaj ende nuk dihen qëllimet e Sokolit, pasi Ronit do i duhet të përballet me një të vërtetë e cila do t’i ndryshojë komplet jetën. Nga ana tjetër kemi Elonën një femër gjakftohtë, e vendosur dhe me qëllime të qarta për hakmarrje, e cila thur vazhdimisht plane e intriga për të realizuar qëllimet e saj. Kë dëshiron Elona të eliminojë me patjetër dhe a do arrijë ajo t’i përmbushë planet e saj.

Titulli origjinal:Sedër 2
Filmi fillon:12.05.2022
Zgjatja e filmit:110 Minuta
Shteti/Viti:ALB/2022
Lloji:Komedi, Aksion, Dramë
Aktorë:Mariana Kondi, Ina Gjonci, Bujar Asqeriu, Xhevahir Zeneli, Marius Dervishi, Arber Xhemali, Xheni Brahja, Luljeta Nallbani, Beart Rexhepi, Muhamed Xhani, Elia Shena
Regjisori:Marius Dervishi

Orari :

Cineplexx TEG

E martë – E premte: 16:45; 18:00; 19:15; 20:30; 21:30.
E shtunë – E dielë: 14:30; 16:45; 18:00; 19:15; 20:30; 21:30.
E hënë: 16:45; 18:00; 19:15; 20:30; 21:30.

Cineplexx QTU

E martë – E premte: 15:00; 18:45; 19:45; 21:00; 22:00.
E shtunë – E dielë: 15:00; 18:45; 19:45; 21:00; 22:00.
E hënë: 15:00; 18:45; 19:45; 21:00; 22:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë