Disa këshilla të vyera nga Gabrielle Union për një vetëvlerësim më të lartë!

Marisa Karabeci
17/05/2022

Midis shumë titujve të tjerë, Gabrielle Union është një grua, nënë, aktore dhe gjithashtu një përkrahëse për të ndihmuar të tjerët të rrisin vetëvlerësimin e tyre. Ylli i “Cheaper by the Dozen” foli së fundmi për “GMA” për ‘udhëtimin’ e saj personal. Ajo tregoi se si një vajzë e re, ndërsa nga pamja e jashtme dukej se ishte tepër e sigurt, bota e saj e brendshme ndihej shumë ndryshe.

Më dukej sikur isha ulur në majë të botës, i kisha të gjitha përgjigjet, u ndjeva e mahnitshme me veten time. Por brenda, si një vajzë me ngjyrë ndihesha sikur nuk më mjaftonte kurrë asgjë. Gjithmonë ndihesha me ngjyrë. Ndihesha shumë inteligjente. Gjithashtu u ndjeva shumë e padukshme. Është një gjë e çuditshme të ndihesh i padukshëm dhe shumë i dukshëm menjëherë.

Ajo vazhdoi të shpjegonte se si beteja e brendshme me vetëvlerësimin e ulët vazhdoi me të derisa arriti në mesin e të dyzetave. 49-vjeçarja i kapërceu vështirësitë e saj me vetëvlerësimin e ulët duke kuptuar se të gjitha gjërat që mendoni se do ta bëjnë jetën tuaj më të lehtë, nuk do t’i bëjnë nëse nuk jeni vërtet të lumtur nga brenda.

Si dikush që ka udhëtuar nëpër botë dhe ka bërë të gjitha gjërat që mendonte se do t’ia bënin jetën më të qetë dhe më fitimprurëse, përqafimi i vetvetes nga brenda është ajo që me të vërtetë më ndihmoi të hyja  në gruan e sigurt që jam sot.

Unioni, e cila ka një vajzë tre-vjeçare i thotë asaj fjalë të tilla si:

Ngjyra jote është e bukur. Flokët e tu janë të bukur. Lëkura, buzët, gjithçka që të bën ty është absolutisht e bukur dhe e mahnitshme.

Në partneritet me ‘Dove’, Gabrielle po inkurajon prindërit e tjerë që të bëjnë të njëjtat praktika të vetë-kujdesit duke ndarë burimet e nevojshme dhe biseda të rëndësishme që duhet të kenë me fëmijët e tyre. Rikujtojmë, se së fundmi aktorja amerikane Gabrielle Union kujtoi një përvojë të tmerrshme që ajo kishte përjetuar kur shkoi me miqtë e saj në Kroaci në vitin 2019. Aktorja tha për “People” se ajo dhe miqtë e saj shkuan atje për të rikujtuar serialin ikonik “Game of Thrones”. 

Më shumë