Lugina e Djalit

Silvia Tabaku
18/05/2022

Një grup të rinjësh vendosin të shkojnë për kamping në një zonë të thellë malore ku vihen në kontakt me një të keqe të ngecur nga e shkuara, si rrjedhojë ata bijnë preh e saj dhe perfshihen në një kasaphanë ku shumë prej pjestarëve të grupit humbin jetën. Toni lideri i grupit drejton të mbijetuarit drejt një hakmarrje të pamundur.

Titulli origjinal:Lugina e djalit
Filmi fillon:19.05.2022
Zgjatja e filmit:90 Minuta
Shteti/Viti:ALB/2021
Lloji:Horror
Aktorë:Ergys Keta, Bujar Asqeriu, Xhani Demika, Enxhi Haxhiu, Jeta Faqolli, Arjana Shabani, Eraldo Keta
Regjisori:Edi Gjerani

Orari :

Cineplexx TEG

E martë – E premte: 15:40; 17:30; 19:25; 21:15.
E shtunë – E dielë: 15:00; 17:00; 19:00; 21:15.
E hënë: 15:40; 17:30; 19:25; 21:15.

Cineplexx QTU

E martë – E premte: 15:40; 17:30; 19:25; 21:15.
E shtunë – E dielë: 15:40; 17:30; 19:25; 21:15.
E hënë: 15:40; 17:30; 19:25; 21:15.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë