Çfarë je duke pritur?! Akoma nuk e ke parë filmin ‘Jurassic World Dominion’?

Silvia Tabaku
07/06/2022

Katër vjet pas shkatërrimit të Isla Nublar, dinosaurët tani jetojnë, dhe gjuajnë, së bashku me njerëzit në të gjithë botën. Ky ekuilibër i brishtë do të riformësojë të ardhmen dhe do të përcaktojë, një herë e përgjithmonë, nëse qeniet njerëzore do të mbeten grabitqarët kryesorë në një planet që ata tani ndajnë me krijesat më të frikshme të historisë.

Titulli origjinal:Jurassic World: Dominion
Filmi fillon:09.06.2022
Zgjatja e filmit:146 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Aksion, Aventure, Fantazi
Aktorë:Bryce Dallas Howard, Daniella Pineda, Chris Pratt, Sam Neill, Jeff Goldblum
Regjisori:Colin Trevorrow
Distributori:UIP-B.V.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E dielë: 12:30; 13:45; 15:20; 17:00; 18:00; 18:15; 19:00; 20:00; 21:00; 21:15.

Cineplexx QTU

E hënë – E dielë: 12:45; 13:45; 14:15; 15:30; 17:00; 17:15; 18:30; 20:15; 21:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë