Nga 16 Qershori në Cineplexx: “Lightyear”

Silvia Tabaku
15/06/2022


Historia e Buzz Lightyear dhe aventurat e tij “to infinity and beyond”.

Titulli origjinal:Lightyear
Filmi fillon:16.06.2022
Zgjatja e filmit:100 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Animacion, Aventure, Aksion
Regjisori:Angus MacLane
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E dielë: 12:00; 13:00; 14:00; 15:00; 16:00; 17:00 18:30.

Cineplexx QTU

E hënë – E dielë: 12:30; 13:30; 14:30; 15:30; 16:30; 17:30; 18:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë