Shark Bait

Silvia Tabaku
15/06/2022


Një grup miqsh që shijojnë një fundjavë, vjedhin disa jetski dhe garojnë me njëri-tjetrin, duke përfunduar në një përplasje të tmerrshme kokë më kokë. Ata luftojnë për të gjetur një rrugë për në shtëpi me një mik të plagosur rëndë, ndërsa nga ujërat poshtë përgjojnë grabitqarët.

Titulli origjinal:Shark Bait
Filmi fillon:16.06.2022
Zgjatja e filmit:87 Minuta
Shteti/Viti:GBR/2022
Lloji:Triller
Aktorë:Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Hannay
Regjisori:James Nunn
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E dielë: 16:30; 19:00; 21:00.

Cineplexx QTU

E hënë – E dielë: 19:30; 21:20.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë