Nga 23 Qershori në Cineplexx: “The Black Phone”

Silvia Tabaku
22/06/2022

Pasi u rrëmbye nga një vrasës fëmijësh dhe u mbyll në një bodrum të papërshkueshëm nga zëri, një djalë 13-vjeçar fillon të marrë telefonata nga viktimat e mëparshme të vrasësit.

Titulli origjinal:The Black Phone
Filmi fillon:23.06.2022
Zgjatja e filmit:102 Minuta
Shteti/Viti:USA/2021
Lloji:Horror
Aktorë:Ethan Hawke, Mason Thames, Jeremy Davies, James Ransone, Madeleine McGraw
Regjisori:Scott Derrickson
Distributori:UIP-B.V.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E dielë: 14:30; 17:00; 19:20; 21:30.

Cineplexx QTU

E hënë – E dielë: 16:45; 19:00; 21:15.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë