DRIFT CHAMPIONSHIP

Silvia Tabaku
30/06/2022

Edhe 2 dite na ndajne nga suprizat, adrenaline dhe performancat qe te gjithe po i presim 😈🔥 Me date 1&2 Korrik ju mirepresim te gjitheve 🫡💯
Mos harroni te beni tagg shokun/shoqen qe do merrni me vete ato dite cmendurie 😈💯

Më shumë